Ariel kleurplaten gratis om af te drukken voor kinderen

Disney prinsessen fans, jullie zijn naar de juiste plaats gekomen! Deze keer brengen we jullie Ariel kleurplaten. Zij is de hoofdrolspeelster van Disney’s tekenfilm De Kleine Zeemeermin, en ze omarmt de hoofdrol met gratie.

Prinses Ariel verlangt naar een mensenleven en wordt verliefd op prins Eric, en de film kent na een paar wendingen een happy end.

De Kleine Zeemeermin, gelanceerd in 1988, is een tekenfilm geliefd door velen en blijft een tijdloze klassieker bedoeld om genoten te worden door zowel kinderen als volwassenen, zelfs vandaag de dag.

Als je kleintje een Disney fan is, zal hij of zij zeker genieten van deze Ariel kleurplaten die je gratis kunt downloaden en afdrukken!

Gloednieuwe Ariel kleurplaten – gratis te printen en in te kleuren

Het lijkt misschien alsof er niet veel te doen is op de bodem van de oceaan, maar Ariel en haar vriend Flounder – een tropische gele vis – vinden altijd interessante avonturen om aan mee te doen.

Hoewel Flounder soms verlegen en een beetje watjes kan zijn, gaat hij altijd met Ariel mee en blijft hij aan haar zijde, ongeacht de uitdaging.

Of de kinderen nu het kleurenschema van de film gebruiken of Ariel en Flounder in een andere kleur gieten, ze zijn vrij om te ontdekken en hun creativiteit de vrije loop te laten.