Batman kleurplaten gratis afdrukken en kleuren voor kinderen

Er zijn veel geweldige superhelden in strips en films, maar een van de coolste helden heeft geen superkrachten of vaardigheden! Bruce Wayne verkleedt zich ’s nachts als de duistere ridder van Gotham en gebruikt zijn verstand, vaardigheden en middelen om het op te nemen tegen de gemeenste criminelen die de stad te bieden heeft. Deze collectie van gratis Batman kleurplaten voor kinderen is hier om het bat-signaal te laten schijnen op dit iconische personage!

Elke pagina in deze collectie is gratis voor jou om af te drukken en ervan te genieten, en je kunt ze ook allemaal delen met andere bat-fans!

Wanneer je je favoriete pagina’s hebt gekozen en ingekleurd, kun je een aantal van je voltooide kunstwerken delen op onze Facebook en Pinterest pagina’s!

Gloednieuwe Batman kleurplaten – gratis te printen en in te kleuren

De caped crusader is in beweging in deze Batman kleurplaat. Superhelden kunnen niet overal tegelijk zijn, dus er is geen tijd te verliezen als hij zich beweegt tussen misdaden en superschurken.

Omdat hij in deze kleurplaat snel rent, gebruiken we veel kleine kleurstreepjes achter hem om dat gevoel van beweging te creëren.

Dat is één manier om de snelheid van Batman te laten zien, maar je kunt ook kiezen voor een meer gedetailleerde achtergrond als je dat liever hebt!

Hoe ga jij deze actievolle portrettering van onze held afmaken?