LEGO Ninjago Kleurplaten voor Kinderen | Gratis collectie

Kleuren is een uitstekende activiteit voor kinderen omdat het helpt bij hun hand-oog coördinatie en hun schrijfvaardigheid verbetert.

Als uw kind houdt van kleuren en Ninjago is zijn favoriete, geanimeerde actieserie, dan hebben we de perfecte activiteit voor hem. Hier is een verzameling van enkele van de beste ninjago kleurplaten om af te drukken voor uw kinderen.

Ga verder om een leuke manier te ontdekken om de motoriek van je kind te verbeteren.

Top 10 Ninjago kleurplaten voor kinderen:

Ninjago, de Meesters van Spinjitzu, draait om de avonturen van vijf ninja’s- Jay(1), Cole, Zane, Kai, Nya. Het gaat over hun zoektocht naar de wapens van Spinjitzu en de bescherming ervan tegen de kwade vormen. De gelijknamige speelgoedserie is de inspiratiebron voor de show.

Met deze ninjago kleurplaten kan uw kind de methoden van het kleuren leren terwijl het leest over hun favoriete personages.

1. Bende:

Op deze kleurplaat staan de vier ninja’s van deze serie- Cole, Zane, Kai, en Jay.

De Eerste Meester van Spinjitzu creëerde deze ninjago door gebruik te maken van de Vier Gouden Wapens- de Scythe van Schokken, het Zwaard van Vuur, de Nunchuks van Bliksem en de Shurikens van Ijs.
Samen vechten ze tegen de Serpentine, een oud slangenras, om Nya, de zus van Kai, te redden.

2. Zane:

Hier is een kleurplaat van Zane, een van de hoofdrolspelers van deze serie. Hij is de Ninja van het IJs en is gekozen om de Groene Ninja te beschermen.

Zane is een Nindroid of robot.
Zane is de meest gereserveerde, stoïcijnse en serieuze van alle ninja’s.
Hij heeft de onnatuurlijke gave om aan te voelen wat anderen niet kunnen aanvoelen. Zane heeft blond haar en draagt witte kleren in de serie.
[Lees: Star Wars Kleurplaten ]

3. Zane ZX:

Deze kleurplaat toont Zane ZX in zijn ninja vorm.

Zijn affiniteit met ijs stelt hem in staat een kille Spinjitzu aanval uit te voeren. Hij kan objecten bevriezen in verschillende gradaties. Hij hanteert een katana, een speer en een vlegel die hem helpen een Elementaal Blade te krijgen die zijn hijskrachten kanaliseert.
Als Android kan Zane gegevens opslaan en de te nemen acties berekenen via een paneel aan zijn pols. Zijn wapens zijn Hurkens en kettingen.

4. Kai:

Kai is een andere Ninja uit deze serie en de oudere broer van Nya. Kai was de laatste ninja die zich bij het team aansloot en de laatste die zijn Ware Potentieel ontsloot.

Hij heeft bruin, piekerig haar en draagt altijd een geconcentreerde uitdrukking op zijn met littekens bedekte gezicht.
Kai is een heethoofdige ninja en denkt niet twee keer na voordat hij een beslissing neemt. Hij is in staat om diepe inzichten te geven, maar zijn gevoelens overheersen zijn voorzichtigheid. Kai is zeer toegewijd aan de mensen waar hij om geeft, vooral zijn vrienden.

5. Sensei Farmacon:

Sensei Garmadon is de eerste Spinjitzu Meester in de serie.

Sensei Garmadon was eerst een normale jongen met bruin haar. Maar nadat hij door de bliksem is getroffen en in de onderwereld is gevallen, wordt zijn lichaam zwart met zichtbare ribben en tanden.
Sensei had een helm, die hij droeg totdat Earth er bezit van nam. Zijn helm stelde hem in staat controle te krijgen over het Stenen Leger.

6. Serpentine:

Dit is een van de serieuze ninjago printbare kleurplaten, die het Serpentine Leger, de belangrijkste antagonisten in de Ninajago 2012 serie, laat zien.

De Serpentine is een oud ras van reptielachtige humanoïden die ooit de dominante soort van Ninjago waren.
Ze hebben een band met de Grote Verslindster en aanbidden het als een almachtige god en heerser.

7. Slithraa:

Deze kleurplaat toont Slithraa, de krijger gerangschikt Serpentine van de Hypnobrai stam. Hij is ook de oorspronkelijke bewaker van de magische Hypnobrai-staf.

Hij was de generaal van deze stam tot hij een gevecht verloor van Skales. Ooit probeerde hij Lloyd in de ijsgrot te hypnotiseren, maar dat werkte averechts en in plaats daarvan kreeg hij Lloyd in zijn macht.
Onder Lloyds bevel leidde hij de Hypnobrai naar het dorp Jamanakai en beval zijn stam iedereen in het dorp te hypnotiseren en al hun snoepjes te stelen.

8. Skales:

Skales is de generaal van de Hypnobrai en een belangrijke antagonist van deze serie. Hij wil de koning van de Serpentine worden na de dood van Pythor.

Naast zijn vermogen om anderen te hypnotiseren met zijn blik, is Skales ook getraind in een vechtkunst genaamd “Fang-Kwon-Do.” Hij betovert de tegenstanders met zijn zwierige lichaamsbewegingen en schopt tegen hun kin als ze hun verdediging laten zakken.
Skales is een ambitieuze samenzweerder en zoekt voortdurend naar nieuwe middelen om meer macht te krijgen.

9. Lasha:

Hier is een kleurplaat van Lasha, de verkenner van de Venomari stam.

Hij is een groen gekleurde slang met zwarte handen. Hij is een eigenaardig uitziende krijger met drie gele ogen en twee flesjes gif.
Lasha is een slimme krijger. Hij houdt de uitkijk naar vijanden, zoekt ze op en laat ze dan door anderen aanpakken.

10. Acidicus:

Acidicus is een kleine antagonist in de Ninjago serie. Hij is het meest intelligente lid van Venomari en is verantwoordelijk voor hun strategieën.

Circus heeft witte stekels op zijn hoofd, vier gele ogen en slagtandachtige hoektanden. Hij heeft een donkergroen lichaam met rode, zwarte en limoengroene markeringen.
In zijn gevechtstank heeft hij flesjes gemaakt waarin hij extra gif opslaat dat ervoor zorgt dat het leger nooit zonder gif komt te zitten in de strijd.

Zie meer kleurplaten op: https://kleurplaat123.nl/