LOL Surprise kleurplaten voor kinderen

Deze reeks afdrukbare afbeeldingen is een andere plaats die zeker vooral meisjes zal aanspreken. LOL Surprise kleurplaten bevatten afbeeldingen van de meest populaire poppen en huisdieren uit verschillende series. Er is ook het originele LOL Surprise-logo dat je kunt kleuren zoals je wilt.

Interessante feiten over LOL Surprise!

  • De speelgoedlijn LOL Surprise werd in december 2016 gelanceerd door het in Californië gevestigde MGA Entertainment.
  • Er zijn LOL Surprise-ballen in verschillende maten verkrijgbaar in winkels over de hele wereld. De grotere bal heeft een tot LOL of grote zus en heeft 7 lagen. Medium groene ballen bevatten poppen met 5 lagen. De medium gele ballen zijn alleen voor huisdieren en hebben 7 lagen. En tot slot bevatten de kleintjes bruisballen en hebben ze maar 3 lagen. Latere series die op de markt kwamen, omvatten ook nieuwe verpakkingsvormen en limited editions.
  • Vanaf de vijfde serie werd haar aan de poppen toegevoegd.
  • De wereld van LOL Surprise wordt steeds groter en er zijn honderden verschillende poppen beschikbaar om te verzamelen.
  • Grote zussen (peuters) hebben hun eigen speciale kenmerken zoals van kleur veranderen, plassen, huilen of spugen.
  • LOL Surprise-poppen worden in verschillende aantallen geproduceerd, dus sommige zijn vrij zeldzaam en daarom nog aantrekkelijker (bijv. Purple Queen, Stardust Queen, Splash Queen, Splash Meow-Maid).
  • LOL is de afkorting voor “Little Outrageous Littles” (de volledige naam werd alleen afgedrukt op vroege versies van de packs).

Kleur super toffe poppen bij ons!

Deze verzameling LOL Surprise kleurplaten is een waar paradijs voor meisjes die graag kleuren. Je kunt enkele van de beste poppen vinden (die al zijn uitgepakt;), katten en puppy’s. Onder andere: Angel, Baby Cat, Fanime, Flower Child, Foxy, Merbaby, Bunny Hun en Cottontail. Allemaal in uitstekende kwaliteit en op A4-formaat. Maar dat is natuurlijk niet alles en je zult gemakkelijk vele andere geweldige personages vinden. We zijn ook van plan om binnenkort meer poppen toe te voegen, dus houd ons in de gaten en volg onze sociale mediakanalen. LOL Surprise kleurplaten zijn erg leuk voor het hele gezin, dus print je favoriete illustraties meteen uit en gun jezelf een leuke tijd.