Peppa Pig Kleurplaten Het roze varken kan gratis afdrukken

Oh nee, wat een rotzooi! Modder is overal… maar deze set kleurplaten voor kinderen wordt beheerst door de familie van schattige roze biggetjes. Dus het kon er niet anders uitzien. Hier vind je Peppa, haar broertje George, Mama Pig, Papa Pig en een heleboel hilarische vriendjes uit de tv-serie. En onder de kleurplaten wachten een korte quiz en een gedeelte met ongewone weetjes over het leven van varkens op je. Dus vergeet niet om daar ook te kijken.

Printbare tekeningen van de schattigste varkensfamilie!

Deze selectie van volledig gratis Peppa Pig kleurplaten is een geweldige keuze voor jonge kinderen. Het lievelingsvarken van iedereen wacht op jouw krijtjes met haar hele roze familie: broertje George, geliefde mama Varken, wijze papa Varken, opa en oma. Je vindt hier ook zijn dierenvriendjes in een reeks avontuurlijke afbeeldingen: Meneer Olifant, Juffrouw Konijn, Edmond Olifant, Suzy Schaap en nog veel meer.

Dus kies, print en kleur nu je favoriete werkbladen in. En probeer dan alle juiste antwoorden te raden in een korte quiz. Als dat te gemakkelijk is, laat het ons weten. We kunnen wat extra inhoud toevoegen voor actievere kinderen. De Peppa Pig kleurplaten bevatten 40 afbeeldingen van hoge kwaliteit, die voor urenlang vermaak zullen zorgen. Probeer ze allemaal af te maken!