Spiderman kleurplaten en printen voor kinderen

Dit is wat we de geweldige Spiderman kleurplaten voor kinderen noemen! Speciaal voor jongens, maar natuurlijk ook alle meisjes met open handen. De echte superheld bestrijdt het kwaad en brengt gerechtigheid, vrede en gelijkheid voor de inwoners van New York City. Veel spanning en geweldige kwaliteit op elke Spiderman-kleurpagina zijn gegarandeerd! En na het kleuren is er een extra bonus: quiz + enkele interessante feiten over Spiderman. Alles is gratis!

Onbekende feiten over Spiderman kleurplaten:

  • In 2012 vierden we de 50e verjaardag van het debuut van Spider-Man. Hij verscheen voor het eerst in de strip Amazing Fantasy uit 1962.
  • De ouders van Peter Parker waren spionnen die werkten voor een geheime overheidsorganisatie genaamd SHIELD. Helaas zijn ze allebei omgekomen bij een mysterieus vliegtuigongeluk. Sindsdien woont Peter Parker bij May en oom Ben.
  • Blijkbaar heeft Peter Parker een heel romantische ziel, want voordat hij uiteindelijk met Mary Jane Watson trouwde, veroverde hij de harten van vele andere vrouwen. Hij flirtte met Gwen Stacy, Betty Brant en Felicia Hardy.
  • Een van Peter Parkers banen was lesgeven. Als elke school zulke leraren had, zouden kinderen zeker vaker naar de lessen gaan.
  • Meer dan 1000 mensen werkten aan de productie van de film The Amazing Spiderman.
  • Voor de behoeften van dezelfde film werden 56 pakken van de hoofdpersoon gemaakt, waarvan 17 voor de hoofdpersoon en de rest voor de stuntmannen.
  • Spider-Man is zelfs meerdere keren overleden! Bijvoorbeeld in de plots “Superior Spider-Man” en “The Other”. Gelukkig betekende dit nooit het einde van zijn prachtige avonturen.
  • Stan Lee (een Amerikaanse stripschrijver) heeft bevestigd dat de correcte spelling van zijn naam inderdaad Spider-Man is. Dit zou moeten helpen om hem niet te verwarren met Superman.
  • Spiderman kleurplaten waren de meest gezochte categorie kinderen op kleurplaat123.nl in 2015

Vind coole Marvel-superheldenfoto’s om in te kleuren

Spiderman kleurplaten om af te drukken  : dit betekent veel energie en opwindende emoties. Maar ben je er klaar voor? Noble Peter Parker offert opnieuw zijn comfortabele leven op en handelt stoutmoedig wanneer de inwoners van New York City in gevaar zijn. Wat er ook gebeurt, hij bestrijdt altijd het kwaad in al zijn vormen en helpt de lokale politie om orde en gerechtigheid te brengen.

Politie-eenheden kunnen de situatie niet altijd aan en hebben soms dringend de hulp van een echte superheld nodig. Gebruik dus zijn speciale vaardigheden en veel spinnenweb. Met Spider-Man kleurplaten zul je je niet snel vervelen. Er is geen tijd te verliezen, dus pak je kleurpotloden en laat het schilderfeest beginnen – coole  , afdrukbare afbeeldingen , quizzen en interessante feiten over Spiderman  wachten op je!