Spongebob kleurplaten printbaar voor kinderen

SpongeBob kleurplaten vertellen een verhaal over de gekke, onderwateravonturen van een kleine, gele spons en zijn talrijke vrienden die in de Bikini Bottom wonen. Op 40 gratis en unieke selectie van foto’s voor kinderen. Patrick Star, Squidward Tentacles, Mr. Krabs, Sandy Cheeks, Sheldon J. Plankton en het hoofdpersonage zelf sloten zich eindelijk aan bij de magische wereld van Topcoloringpages.net. Dus volg het leven van bikinibroekbewoners en je leert hoe je ondanks ongunstige omstandigheden optimisme in het leven kunt houden.

SpongeBob SquarePants kleurplaten – curiosa:

Stephen Hillenburg, een maker van de hele serie, is een getrainde mariene bioloog, dus ongetwijfeld weet hij veel over het leven in de diepzee.
Hillenburg kwam op het idee dat zijn hoofdpersonage er tijdens de afwas uitziet als een keukenspons.
De tekenfilm werd vertoond in 136 landen en kreeg miljoenen fans onder kinderen, tieners en zelfs volwassenen. Het is ook een recordproductie van Nickelodeon in termen van het aantal geproduceerde afleveringen (meer dan 200).
Ter ere van SpongeBob werd zijn naam gegeven aan recent ontdekte soorten schimmels. Genaamd Spongiforma squarepantsii. De wetenschapper kwam op het idee om deze naam te geven omdat schimmels meer op een sponszee lijken dan op een paddenstoel.
Aanvankelijk zou het hoofdpersonage SpongeBoy heten. Deze naam was echter al in gebruik bij de producent van dweilen. Uiteindelijk verzon de maker de zeer vergelijkbare naam en dus bleef het tot nu toe.

Veel beroemdheden bezochten Bikini Bottom als gastrollen. Je kon er al Pink, Will Ferrell, Johnny Depp en Robin Williams zien.
De allereerste SpongeBob kleurplaten verschenen in 1999 op een markt. Het is moeilijk te geloven dat ze zoveel jaren populair waren onder kinderen.

Vind een set coole foto’s met bikinibroek burgers

Verwelkom een absoluut unieke selectie van afdrukbare SpongeBob kleurplaten met onderwateravonturen van een gekke spons en zijn trouwe vrienden van de Bikini Bottom. Je zult hier de onhandige Patrick Star, een beetje chagrijnige Squidward Tentacles, vindingrijke Mr. Krabs, vriendelijke Sandy, slaperige Gary the Snail en kleine Sheldon J. Plankton vinden – we hebben ze allemaal.

Het is een onbetwistbaar feit dat het leven in de diepten van de oceaan niet altijd gemakkelijk is, maar deze groep vrienden is echt buitengewoon en blijft bijna de hele tijd glimlachen. En zeer rijk zeeleven wacht op elke Spongebob-kleurplaat, dus gebruik de diepten van je verbeelding en geef het een compleet nieuwe look. Deze tekenfilm is erg populair onder kinderen, maar verrassend veel volwassenen kijken ook graag naar deze hilarische serie. Dus vraag het aan je ouders, oom of tante en probeer samen een paar foto’s in te kleuren. En daarna kun je ze testen door vragen te stellen uit onze quiz:)