Toy Story kleurplaten voor kinderen

Het zou moeilijk zijn om een filmreeks te vinden die meer geliefd is dan Toy Story! Deze serie heeft 4 films en talloze spin-offs in andere vormen van media, en fans jong en oud koesteren deze personages. Deze collectie van gratis Toy Story kleurplaten voor kinderen is hier om deze klassieke personages te vieren!

Met zo veel verschillende personages, ben je er zeker van dat je al je favoriete kleuren en kunstmedia kunt gebruiken terwijl je eraan werkt. We zouden het leuk vinden om te zien hoe sommige van deze pagina’s uitpakken, dus deel alsjeblieft een paar van je voltooide creaties op onze Facebook en Pinterest pagina’s!

Gloednieuwe Toy Story kleurplaten gratis te printen

Deze Toy Story kleurplaat laat de goede oude Mr. Potatohead zien!
Dit personage staat bekend om zijn sarcastische aard en korte humeur, maar hoewel hij soms een beetje een eikel kan zijn, komt hij altijd voor zijn vrienden op.
Hij bestaat uit veel verschillende onderdelen die kunnen worden verplaatst, dus creativiteit is hier de naam van het spel!
Je kunt gerust alle kleuren gebruiken die je goed vindt passen bij Mr. Potatohead. Hoe denk je dit ongewone en geliefde personage in te kleuren?