Mario kleurplaten voor kinderen | Download nu en kleur

Mario is de hoofdpersoon uit een populaire Nintendo videospelfranchise. Er zijn verschillende spellen, waaronder Mario Brothers, Super Mario Bros. en Super Mario Land. Mario verscheen voor het eerst als Jumpman in het arcadespel Donkey Kong uit 1981. In dit spel moest de speler de controle nemen over Jumpman om The Lady (later omgedoopt tot Pauline) te redden van de kwaadaardige aap genaamd Donkey Kong. In de latere spellen werd naast Mario een nieuw personage genaamd Luigi geïntroduceerd. Luigi is de jongere broer van Mario en de twee zijn de hoofdrolspelers in de Mario spellen, die naar nieuwe plaatsen reizen om het kwaad te bestrijden. In de Mario Brothers spellen hebben de spelers de mogelijkheid om te kiezen tussen Mario en Luigi. Sommige spellen bieden ook enkele extra personages. Maar Mario is het belangrijkste en populairste personage in al deze spellen.

De populariteit van het personage heeft aanleiding gegeven tot verschillende kinderproducten, zoals rugzakken, hoeden, schoenen, kostuums en zelfs meubels, gebaseerd op het spel. Dus, natuurlijk kinder kleurplaten gebaseerd op het spel en het karakter behoren tot de meest populaire degenen.

Super Mario Kleurplaten – gloednieuwe printables

Deze Super Mario kleurplaat laat de man zelf zien, Mario! Mario is meestal een vrolijk en vriendelijk personage, maar op deze afbeelding is hij nogal serieus.

Dit betekent dat hij op het punt staat om een slechterik te verslaan of misschien een moeilijke platformuitdaging! Er zijn veel dingen waardoor hij hier zo vastberaden zou kunnen kijken.

Als je wilt suggereren wat je denkt dat Mario hier te wachten staat, kun je wat achtergronddetails tekenen die een beetje een verhaal scheppen.

Olifant Mario

Yoshi