Ijsjes thumbnail

Ijsjes

Categorieën:
All kleurplaten

Koele ijsjes kleurplaat voor kinderen

Als het buiten warm is en je moet afkoelen, zijn er een paar manieren waarop je de hitte kunt verslaan. Je kunt in een zwembad springen, voor een ventilator gaan zitten of wat koel water drinken, om er maar een paar te noemen. Maar misschien is de lekkerste manier om af te koelen wel met een groot, lekker ijsje om van te genieten! Deze gratis ijsjes kleurplaten voor kinderen zijn de perfecte manier om wat cool kleurplezier te hebben waar iedereen van kan genieten.

IJsjes zijn er in vele vormen, maten en kleuren, dus je kunt al je favoriete kleuren gebruiken voor deze ijsjes printables!

Je kunt ook verschillende kleuren uitproberen, zoals verf en gekleurde stiften, om elke afbeelding te laten opvallen.

Als je je favoriete gratis ijsjes kleurplaten hebt geprint en ingekleurd, hopen we dat je ze deelt op onze Facebook pagina. We kunnen niet wachten om te delen in de smakelijke kleurplezier met jullie allemaal!

Gloednieuwe ijsjes kleurplaten

Onze eerste gratis ijs kleurplaat voor kinderen heeft een paar heerlijke traktaties om in te kleuren!

Ze zijn bedekt met smakelijke hagelslag, dus om deze serie kleurrijk te beginnen kun je proberen om elke hagelslag een unieke kleur te geven.

Om die kleine details te bereiken, kun je vast een gekleurde pen gebruiken voor de precisie. Dan hoef je alleen nog maar te beslissen in welke smaak je het ijsje gaat maken!

Misschien vind je het ook leuk