Geit kleurplaten schattig voor kinderen om in te kleuren

Geiten zijn verbazingwekkende dieren. Deze nieuwsgierige en ondeugende dieren behoorden tot de eerste dieren die de mens temde. Wist je dat ze meer dan 9.000 jaar geleden voor het eerst werden gehoed? Misschien leren ze daarom hun naam en reageren ze als ze geroepen worden. Dat is zeker een interessante eigenschap van geiten. Geen wonder dat kinderen dol zijn op geit kleurplaten, en volwassenen meedoen aan yogalessen voor geiten.
Om deze harige boerderijdieren te vieren, hebben we een verzameling geiten kleurplaten samengesteld die je gratis kunt downloaden en afdrukken.

Geit kleurplaten gratis te printen en in te kleuren

Lach je om geiten grappen? Wij weten dat we het doen. De holhoornige bok van deze kleurplaat lijkt klaar om een woordspeling te leveren.

Hij weet waarschijnlijk dat we niet genoeg kunnen krijgen van geit grappen en neemt zijn rol als entertainer heel serieus. We hebben een volwassen geit met een vriendelijke glimlach en een harige vacht op de eerste kleurplaat van de geit. En kijk eens naar zijn hartvormige neus! Het zou er geweldig uitzien als uw kinderen hem in een felroze kleur zouden verven.

Iedereen weet dat geiten meesters zijn in het rondspringen en beklimmen van bijna verticale muren. Heb je die geiten gezien die over richels glijden en zich dicht tegen rotsen wurmen? Hoe doen ze dat? Zoals de geit op deze kleurplaat hebben geiten een slank lichaam en in tweeën gesplitste hoeven waarmee ze rotsoppervlakken kunnen vastgrijpen.