Kip kleurplaten gratis en te downloaden | Kleurplaat123.nl

Foghorn Leghorn, Miss Prissy, Heihei, en Panchito Pistoles zijn enkele van de vele voorbeelden van geliefde kipkarakters uit tekenfilmshows en boeken. Waarom zijn kinderen dol op kippen? Nou, er is iets aan deze kleine en tamme vogels dat ze schattig maakt. We hebben een lijst gemaakt van de schattigste kip kleurplaten om de nieuwste gevederde huisdier trends te vieren.

Als je in een buitenwijk woont en je kinderen dromen ervan om met kippen te spelen, bekijk dan onze collectie kleurplaten.

We hebben een hele boerderij vol met gratis kleurplaten.

Gloednieuwe kippen kleurplaten

Willen uw kinderen kippen ontmoeten? Misschien omdat ze ze een van de grappigste huisdieren vinden of omdat hun favoriete tekenfilmfiguur er een is. Deze haan ziet er hongerig uit. Misschien is hij op jacht naar wat wormen die op de loer liggen in het gras om hem heen, of misschien wil hij wel wat zaadjes.

Deze kleurplaat voor kinderen toont een kleine vogel die lijkt op een Rosecomb Bantam, een ras van kleine kippen met felgekleurd verenkleed, volumineuze staarten en dieprode richels.

Kijk eens naar deze schattige babykip. Boerderijkippen zien er misschien allemaal hetzelfde uit voor je kinderen, maar je moet ze leren dat ze elkaar kunnen herkennen, want kippen kunnen meer dan 100 gezichten van hun familie onderscheiden.

Als je op zoek bent naar kleurplaten voor kippen om gratis te downloaden, is hier een pagina met een babykip die net uit het ei is gekomen.

Het heeft pluizige pluisjes en zijn kleine vleugeltjes zijn naar voren gericht omdat het klaar is om de eierschalen te verlaten en op zijn eerste avontuur te gaan.