Leeuw kleurplaten gratis – Afdrukken en downloaden

De kans is groot dat je een van de beroemdste Disney animaties aller tijden, The Lion King, hebt gezien. Wel, u en uw kinderen zullen zeker genieten van deze leeuw kleurplaten, die een fantastisch tijdverdrijf vormen.

Niet alleen zijn deze leeuw kleurplaten een genot om in te kleuren, maar uw kleintje kan ook meer leren over het dier dat bekend staat als de koning van de jungle.

Deze schattige leeuwen en welpen wachten op u om ze tot leven te brengen met kleur en plezier!

Gloednieuwe Leeuw Kleurplaten

Er is een reden waarom de leeuw bekend staat als de koning van de jungle. Kijk maar eens naar deze leeuwen kleurplaat. Je kunt niet ontkennen dat onze betoverende leeuw een imposante houding heeft die een koning waardig is.

Maar vrees niet, het ziet er misschien een beetje eng uit, maar deze leeuw is alleen maar beschermend voor zijn familie. We kunnen aannemen dat hij voor zijn welpen zorgt.

Wat de kleurkeuze betreft, nodigt de witte achtergrond uw kind uit om zijn fantasie de vrije loop te laten – hij zou een blauwe tint kunnen kiezen voor de lucht en oranje voor de grond, die doet denken aan een droog doornbos. De vacht van onze leeuw heeft een geelgouden tint en het haar van zijn manen is donkerder bruin.