Paarden kleurplaten voor kineren – Download nu bij KP123

Paarden worden beschouwd als een van de knapste dieren. Er zijn ongeveer 400 verschillende paardenrassen, elk gespecialiseerd in een verscheidenheid aan vaardigheden zoals racen en het trekken van wagens. Paarden staan bekend als sterk en snel; de kenmerken die ze gebruiken om aan hun roofdieren te ontsnappen. Een jong veulen kan kort na de geboorte zelfstandig staan en rennen. Paarden hebben ook een ereplaats in vele culturen. Ze worden vaak in verband gebracht met heldhaftige heldendaden in oorlog.

Kinderen zijn dol op dieren, vooral paarden. Ze houden van hen vanwege hun uitzonderlijke kracht en mooie eigenschappen. Wij hebben een mooie collectie paarden kleurplaten samengesteld voor uw kleine kunstenaar thuis.

Top paarden kleurplaten voor kinderen:

Paarden zijn geen ideale huisdieren voor kinderen, dus de beste manier om uw kind over dit grootdier te leren, is door ze een aantal paarden kleurplaten te geven om af te drukken. Dit artikel bevat paardenkleurplaten in cartoon- en realistische vormen. Geef uw kind tijdens het kleuren eenvoudige informatie over de paarden, zoals de onderscheidende kenmerken en dingen die ze doen.

1. Arabisch Paard:

Het prachtige paard dat je hier ziet is het Arabische paard, een paardenras dat zijn oorsprong vindt op het Arabische schiereiland.

Arabische paarden zijn de meest gemakkelijk herkenbare en populaire paardenrassen ter wereld.
Ze zijn ook een van de oudste paardenrassen.
Het heeft een opvallende kopvorm en een hoge staartwagen.

2. Volbloed Paard:

Voed je ontluikende jockey met deze kleurplaat, met een jockey op zijn volbloedpaard.

Je kind zal het zeker leuk vinden om leven te brengen in deze actievolle scène. Zorg ervoor dat ze het lint kleuren dat aan haar hoofdstel is bevestigd.
Een volbloed is een paardenras dat wordt gebruikt in paardenraces. Deze warmbloedige paarden staan bekend om hun spirit, snelheid en behendigheid.
Volbloedpaarden worden ook gefokt voor andere rijdisciplines zoals polo, vossenjacht en springen.

3. Amerikaans Quarter Horse:

Hier is een kleurplaat van American Quarter horse, een Amerikaans paardenras dat uitblinkt in sprinten op korte afstand. Je kind kan elke kleur gebruiken die hij wil voor het vullen van deze kleurplaat.

Het Amerikaanse Quarter-paard verdiende de naam aan zijn vermogen om andere paarden in races te verslaan.
Het is het belangrijkste paardenras in de Verenigde Staten. Dit paard staat bekend om zijn prestaties in paardenshows en rodeo’s. Het is ook populair als een werkend ranchpaard.
Het compacte lichaam van dit paard is zeer geschikt voor barrel racing, calf roping en andere western riding evenementen.

4. Andalusisch paard:

Dit prachtige paard in deze kleurplaat is Andalusisch paard. Dit paard staat ook wel bekend als het Pure Spaanse Paard.

Het is een paardenras van het Iberisch schiereiland, waar zijn voorouders al duizenden jaren leefden.
Het is een sterk gebouwd en elegant paard met dikke manen en staart. De meest voorkomende kleur is grijs.
Dit paardenras wordt gewaardeerd om zijn bekwaamheid en adel. Er wordt aangenomen dat de Andalusische paarden werden gebruikt door Europese en Spaanse koningen.

5. Fries Paard:

Het Friese paard is een paardenras dat zijn oorsprong vindt in Friesland.

Er wordt aangenomen dat in de middeleeuwen de voorouders van de Friese paarden werden gebruikt als oorlogspaarden in continentaal Europa.
Het Friese paardenras is te herkennen aan zijn zwarte vacht. Zorg ervoor dat je kind zwart gebruikt voor het kleuren van dit knappe paard.