Stap in de actie met onze gratis politieauto kleurplaten! Kleur de stoere politieauto’s, de dappere agenten en de spannende achtervolgingen in en ervaar de sensatie van het politiewerk. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke politiescenario’s.

Word een echte detective!

Met de politieauto kleurplaten kun je je eigen avonturen met de politie beleven. Kleur de verschillende soorten politieauto’s, zoals de patrouillewagen, de SWAT-van en de motorfiets. Ontdek de verschillende onderdelen van de auto’s, zoals de sirenes, de zwaailichten en de kogelwerende ramen.

Leer alles over de politie!

Terwijl je de politieauto kleurplaten inkleurt, leer je alles over het werk van de politie. Kleur de agenten in hun uniform, met hun wapens en hun handboeien. Ontdek wat ze doen om de mensen te beschermen en de misdaad te bestrijden.

Wist je dat?

De eerste politieauto ter wereld werd in 1899 in Berlijn gebruikt.
De meeste politieauto’s zijn wit of zwart.
De sirenes op politieauto’s worden gebruikt om andere bestuurders te waarschuwen dat de politie eraan komt.
Agenten dragen een badge met hun naam en identificatienummer.
De politie heeft verschillende taken, zoals het bestrijden van criminaliteit, het handhaven van de verkeerss regels en het helpen van mensen in nood.
Wist je dat we ook coole Lamborghini kleurplaten hebben? Met deze kleurplaten kun je de razendsnelle Lamborghini’s inkleuren, de beroemde Italiaanse sportwagens. Kleur de verschillende modellen, de luxe interieur en de stoere velgen in en ervaar de adrenaline van het racen.

Maak je eigen politieteam!

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen de politieauto kleurplaten in te kleuren. Jullie kunnen teams vormen en samen misdaden oplossen. Zo leer je samenwerken, communiceren en problemen oplossen.

Klaar om te kleuren en te patrouilleren?

Print je favoriete politieauto kleurplaten uit en kleur erop los! Vergeet niet om je vriendjes en vriendinnetjes uit te dagen voor een kleurwedstrijd of een politiespel. Wie kan de mooiste politieauto tekenen of het beste politieteam vormen?