Piraten Kleurplaten afdrukken – Piraten Kapiteins, Schatten

Piraten zijn in feite rovers die over het water reizen. Meestal hebben ze het gemunt op schepen die ze tegenkomen, maar sommige groepen piraten vallen ook kustplaatsen aan. Er zijn zowel mannelijke als vrouwelijke piraten. Ze dragen meestal lange jassen met een losse broek. Ze dragen ook vaak sjaals of hoeden om hun hoofd tegen het zonlicht te beschermen. De extreme populariteit van piraten heeft gezorgd voor een enorme vraag naar gratis piraten kleurplaten.

Jullie vroegen erom, en wij hebben geleverd. Eindelijk hebben we 10 Piraten kleurplaten gemaakt en samengesteld voor jou om van te genieten. Voel je vrij om verschillende kleuren te mixen en matchen om je piraten kleuren aan te passen!

Met deze piraten kleurplaten worden kleuractiviteiten met vrienden en familie nog leuker en makkelijker. Kies gewoon de afbeelding die je leuk vindt, download ze, print ze uit, en tenslotte – het leukste gedeelte – kleur ze in!

Gebruik je fantasie en creativiteit om deze piraten tot leven te brengen!

Piraten Kleurplaat Gratis Printbaar

In deze piraten kleurplaat, is er een piraat met een vlijmscherp zwaard in een hand. Hij draagt de typische piraten outfit: topje gecombineerd met een losse broek met een lange jas gedragen over zijn kleding.

Er is ook een houten prothese bevestigd aan zijn ene been. Deze moedige piraat heeft waarschijnlijk al meerdere gevechten en zwaardgevechten overleefd!