Engel Kleurplaten voor kinderen – Kleurplaat123

Volgens verschillende godsdiensten zijn engelen spirituele wezens die worden verondersteld boodschappers van God te zijn. Zij staan ook bekend als superieur aan de mens in termen van kracht en intelligentie. Zij belichamen een menselijke vorm met een paar vleugels en dragen lange witte gewaden. Sommigen geloven zelfs dat engelen fungeren als onze beschermengelen. Engelen zijn ongetwijfeld zeer fascinerend, dus het heeft een enorme vraag naar engelen kleurplaten gecreëerd. Nou, je vroeg erom, dus we hebben geleverd. Dus zonder verder oponthoud, presenteren wij u gratis engel kleurplaten.

Met deze engel kleurplaten wordt het kleuren met vrienden en familie nog leuker en makkelijker. Kies de afbeelding die je leuk vindt, print hem uit, en tenslotte – het leukste gedeelte – kleur hem in! Als je eenmaal een afbeelding hebt gekozen, waarom probeer je dan niet te experimenteren met verschillende kleurmaterialen zoals waterverf, penseelstiften en oliepastels?

Engel Kleurplaten Alle Nieuwe Afdrukbare Bladen

Duif is een symbool van zuiverheid en onschuld en wordt om die reden vaak geassocieerd met engelen. In deze kleurplaat zweeft een engel, gekleed in een losse jurk, in de lucht. Ze houdt voorzichtig een duif vast met beide handen. De duif heeft haar vleugels wijd open, mogelijk klaar om op te stijgen.

De engel ziet er goddelijk uit met haar enorme majestueuze vleugels. Stel je voor dat je vleugels hebt die lijken op die van een engel. Het moet leuk zijn om de hele dag rond te vliegen!