Mode kleurplaten voor kinderen zijn overal te downloaden

Mode gaat over expressie door middel van stijl en kleur, en het is leuk om je voor te stellen voor welke gebeurtenis elke glamoureuze japon het meest geschikt zou zijn. Mode verandert altijd van dag tot dag en staat open voor een heleboel interpretaties en smaken.

In de mode is er een onbeperkte keuze aan kleuren en stijlen. Dus er zijn geen foute antwoorden als het gaat om deze collectie van gratis mode kleurplaten voor kinderen!
Dit is jouw kans om een mode ontwerper te zijn en te beslissen wat jij vindt dat de stijlen moeten zijn. Je kunt voor de een voor fel en gewaagd gaan en voor de ander voor ingetogen en sober, dus we kunnen niet wachten om te zien waar jij voor gaat!
Als je je favoriete mode kleurplaten hebt ingekleurd, deel ze dan op onze Facebook pagina zodat wij ze kunnen zien. We kijken er naar uit om te zien wat een geweldige ontluikende modeontwerper jij kunt zijn!

Nieuwe mode kleurplaten gratis om af te drukken en in te kleuren

Onze eerste gratis mode kleurplaat laat een mooie outfit zien met een topje en een broek. Dit is een eenvoudige en toch elegante outfit. Dus misschien wat meer gedempte kleuren zou werken voor deze mode kleurplaat.

Welke kleuren kies je voor de outfit en de achtergrond?
Het model in deze mode kleurplaat ziet er glamoureus en sprankelend op de start-en landingsbaan!

Als je glitter of glitter pennen misschien kun je ze gebruiken nadat je hebt gebruikt een aantal levendige kleuren op haar jurk om het een extra sprankelende, glanzende look te geven.