Kung Fu Panda

Categorieën:
Film Kleurplaten

Kung Fu Panda Kleurplaten voor Kinderen – Online kleuren

Als ik aan Kung Fu Panda denk, komt mijn kindertijd weer boven. Er was een tijd dat het kijken naar films over kung fu en dierlijke personages samen heel gewoon was. Tegenwoordig is dat helemaal niet meer zo. De panda’s zijn de enigen die hun kunsten in het openbaar mogen vertonen, en ze moeten hun geheime identiteit voor de rest verborgen houden. Maar wat is een betere manier om je innerlijke kung fu meester te ontdekken dan met een kleurplaat set met de favoriete panda van de netizens? Met meer dan 90 pagina’s aan kleurmogelijkheden, zul je wekenlang zonder ideeën zitten. En het beste van alles? Deze Kung Fu Panda Kleurplaten voor Kinderen

Afdrukbare Kung Fu Panda Kleurplaat

Voor kinderen die graag kleuren, is er geen betere manier om hun vrije tijd door te brengen dan met de Kung Fu Panda kleurplaten. Er zijn genoeg mogelijkheden voor kinderen om de pagina’s in te kleuren, maar een paar kleurplaten zijn beter geschikt voor jongere kinderen.

De eerste pagina is de introductiepagina, met de panda’s als kinderen. Voor de tweede pagina kleur je het gezicht van de grote panda zwart, en voeg je daarbovenop zijn kenmerkende oranje lichaam toe. De overige pagina’s zijn zo ontworpen dat je ze kunt combineren, dus als je klaar bent met het kleuren van een pagina, probeer hem dan om te draaien en naar de andere kant te kijken. Dit geeft kinderen de kans om te zien hoe hun kleuren zich hebben ontwikkeld naarmate ze opgroeiden.

Misschien vind je het ook leuk