Ladybug En Cat Noir

Categorieën:
Film Kleurplaten

25+ Ladybug En Cat Noir kleurplaten voor kinderen

De mooiste en mysterieuste wezens ter wereld bestaan al zo lang als de mens bestaat. Deze twee kleine wezens, bekend als het Ladybug En Cat Noir Kleurplaten , bestaan al sinds het begin van de tijden.

Het lieveheersbeestje, de oudste kattensoort op aarde, is een griezelig kruipend insect dat in bomen leeft. Ze zijn over de hele wereld te vinden en komen oorspronkelijk uit Afrika, Azië en Europa.

Het op een na oudste schepsel op aarde is de Cat Noir; dit is een in de schaduw levend dier waarvan niemand de naam kent of weet waar het vandaan komt. Hier zijn enkele Ladybug En Cat Noir kleurplaten van deze twee dieren die je nergens anders zult vinden!

Wat is er zo bijzonder aan deze twee dieren?

Als het gaat om de prachtige wezens die in deze kleurplaten zijn afgebeeld, is er helemaal niets bijzonders aan de hand.

Beide dieren zijn er al zo lang als de mens, en hoewel ze een paar overeenkomsten delen, is het drietandige, aquaria type dier heel anders dan de bijna vijfkoppige, alleen in de IJzertijd overlevende herten soort die in hun kleurplaten voorkomen.

In tegenstelling tot de moderne wereld, waar mensen vrij kunnen rondlopen zonder handschoenen te dragen, hebben deze dieren honderden jaren in het wild kunnen overleven.

Zie meer kleurplaten op: https://kleurplaat123.nl/

Misschien vind je het ook leuk