Kerst Kleurplaat van en printen voor kinderen gratis

Wie houdt er niet van kerst kleurplaten? Voor velen is het de mooiste tijd van de winter en ook van het hele jaar. En hier vind je de mooiste en meest afdrukbare kerstkleurplaten voor kinderen. Print nu een vrolijke kerstman, een mooie kerstboom , mooie cadeaus, elfjes, kinderen en natuurlijk het onhandige rendier Rudolph – al deze kerstafbeeldingen wachten op vrolijke kleuren. Natuurlijk is elke kleurplaat er gratis voor je. Print of download ze zo vaak als je wilt!

Kerst kleurplaten en fascinerende feiten over Kerstmis:

  • A Carol’s “Silent Night” is vertaald in meer dan 300 talen en dialecten
  • De eerste Duitse kunstkerstboom was gemaakt van ganzenveren. Tot nu toe bevatten onze kleurpagina’s alleen meer traditionele bomen.
  • Een levende kerstboom groeit ongeveer 15 jaar voordat hij wordt gekapt en verkocht
  • In Griekenland wordt Kerstmis 12 dagen lang gevierd. Maar de Grieken vieren zijn vooravond liever niet. Als dat zo is, vieren ze het ’s avonds laat en meestal buiten, in de bar, club of restaurant.
  • In 1965 rapporteerden twee astronauten in een baan om de aarde een vreemd rapport aan Cape Canaveral Air Force Station in Florida. Ze zagen een ongeïdentificeerd object in de ruimte. Na een paar minuten stilte in het luchtmachtstation kwam uit de luidsprekers het geluid van bellen en het traditionele Amerikaanse lied… gespeeld door de astronauten op de mondharmonica. Na de landing werden de klokken en mondharmonica afgeleverd bij het National Air and Space Museum in Washington. Je kunt ze nog steeds in dat Museum zien.
  • Kunstkerstbomen zijn niet zo milieuvriendelijk als ze lijken. Sterker nog, het zou meer dan 20 jaar hergebruikt moeten worden om daadwerkelijk groener te zijn dan elk jaar een vers gekapte boom te kopen.
  • De vroegst bekende versieringen op de kerstboom waren verse appels.
  • Veel dierentuinen over de hele wereld accepteren gedoneerde kerstbomen als voedsel voor dieren. Kerstbomen zijn een echte delicatesse voor bizons, kamelen en antilopen.

Kleurplaten Winter, sneeuw, Sinterklaas en Kerst …

Elke kerstkleurplaat is anders dan alle andere. Veel symbolen en bekende karakters zoals: de kerstman , een versierde boom, gedroomde en verwachte cadeaus, kerstavond, sneeuwpop met een wortel in plaats van een neus, Rudolph het rendier met rode neus, vrolijke kinderen, vallende sneeuwvlokken uit de lucht en meer afbeeldingen geassocieerd met dit mooie witte weer. Maar hoe is het mogelijk dat alle afbeeldingen in zwart-wit zijn? Kinderen moeten de hele magie van kerstkleurplaten herstellen met kleurpotloden en hun eigen fantasie. Zoals gebruikelijk kunnen alle kleurplaten op Disegnidacolorare123.it gratis worden afgedrukt op een thuisprinter op A4-papier. Veel plezier en vergeet niet het hele jaar door beleefd te zijn!

Afdrukbare kerstkleurplaten voor kinderen en ouders zijn een geweldig idee om deze speciale tijd met naaste familieleden op een prettige manier door te brengen. Print vervolgens de foto’s die u het mooist vindt, nodig uw vrienden en familie uit en vier Kerstmis op een nieuwe manier. U zult zich ontspannen en goed voelen als nooit tevoren.

Elf Op De Plank

kerst eenhoorn

Kerst elfje

Kerst Openhaard

Kerstballen

Kerstboom

Kerstkaarten

Kerstkabouters

Kerstklokken

Kerstkrans

kerstlichten

Kerstmis Schattig

Minion Kerstmis

Notenkraker

Pasen

Peperkoek

Slee

Sneeuwman

Sneeuwvlokken

Stitch Noël

Zuurstok