Voetbal kleurplaten printen voor kinderen – Kleurplaat123

Champions League van kleurplaten is recht voor je ogen. Top ontwerpen, geweldige kwaliteit, verschillende stijlen – dat maakt ze zo geliefd bij alle kinderen. En wat is er nog specialer in deze set van voetbal kleurplaten? Ze hebben allemaal te maken met dit mooiste spel ter wereld: geweldige doelpunten, onhandige scheidsrechter, doelgerichte keeper, fantastisch dribbelen, kuiven van FC Barcelona, Paris Saint Germain, en Real Madrid. Alle kleine voetbalfans zullen versteld staan!

De beste platen voor voetbalfans?

Deze serie plaatjes is zonder twijfel een echte Champions League onder de voetbal kleurplaat voor kinderen! Wist je dat dit spel, ook wel voetbal genoemd, de beroemdste sportdiscipline in de hele wereld is? En hier presenteren we een selectie van geweldige kwaliteit printbare voetbal kleurplaten voor de jongste fans van deze spannende sportdiscipline.

Klaar om ingekleurd te worden in afwachting van bijvoorbeeld het originele wapenschild van Real Madrid, Paris Saint Germain, FC Barcelona, Espanyol, Manchester United, Arsenal Londen, Tottenham Londen, en het Italiaanse Juventus Turijn.

Messi

Ronaldo