Ontdek de fascinerende wereld van de Velociraptor met onze gratis Velociraptor kleurplaten! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je deze snelle, intelligente roofdieren inkleurt en leer alles over hun leven in het Mesozoïcum.

Ga op jacht met de Velociraptor!

In onze collectie Velociraptor kleurplaten vind je deze behendige jagers in verschillende poses. Kleur ze in terwijl ze rennen door dichte bossen, prooi achtervolgen of vechten met andere dinosauriërs. Ontdek hun unieke kenmerken, zoals hun lange, gebogen klauwen, scherpe tanden en slanke lichamen.

Leer over de Velociraptor en zijn leeftijdgenoten!

Kleuren met Velociraptor kleurplaten is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Leer alles over de Velociraptor, hun leefgebied, hun dieet en hun gedrag. Ontdek hoe deze dinosauriërs overleefden in de prehistorische wereld en wat wetenschappers over hen te weten zijn gekomen.

Wist je dat?

De Velociraptor was een vleesetende dinosaurus die ongeveer 75 tot 66 miljoen jaar geleden leefde in Noord-Amerika.
Hij was ongeveer 1,8 meter lang en woog rond de 15 kilogram.
De Velociraptor had lange, gebogen klauwen die hij gebruikte om te klimmen en te jagen.
Hij was een intelligente jager die in roedels jaagde.
De Velociraptor is een van de meest populaire dinosauriërs dankzij zijn verschijning in de film Jurassic Park.
Wist je dat er nog meer fascinerende dinosauriërs zijn die je kunt inkleuren? Ontdek de kracht en majesteit van de Triceratops met onze Triceratops kleurplaten! Kleur deze plantenetende reus in met zijn drie hoorns, stevige schild en krachtige poten.

Maak je eigen prehistorische avontuur!

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen de Velociraptor kleurplaten in te kleuren. Jullie kunnen een prehistorisch landschap tekenen, een jacht opzetten of een gevecht tussen dinosauriërs naspelen. Zo leer je samenwerken, je fantasie gebruiken en plezier maken met je vrienden.

Klaar om te kleuren en te knutselen?

Print je favoriete Velociraptor kleurplaten uit en kleur erop los! Vergeet niet om je vriendjes en vriendinnetjes uit te dagen voor een kleurwedstrijd of een dinosauriërquiz. Wie kan de mooiste Velociraptor tekenen of het meeste weten over deze fascinerende roofdieren?