Frozen kleurplaten deel 1 & 2 voor kinderen | Kleur nu

Frozen kleurplaten zijn afdrukbare afbeeldingen van Elsa, Anna, Kristoff, en zijn trouwe vriend rendier Sven, sneeuwpop Olaf en andere bekende personages uit de prachtige Disney animatiefilm. Allemaal verzameld op één plek op een prachtige selectie van gratis Frozen kleurplaten voor meisjes en jongens. Ze laten kinderen de wereld van Frozen nog beter verkennen en veel van de bekende scènes uit deze opmerkelijke Disney-film in herinnering roepen.

Frozen 2 printbare kleurplaten

Pak deze Frozen 2 printbare kleurplaten en activiteiten en maak je klaar om de nieuwe film te zien in de bioscoop op 22 november 2019!

Als je een fan bent van de eerste Frozen-film, is het tijd om koningin Elsa en prinses Anna aan een nieuw avontuur te zien beginnen. En aangezien de vorige film ongelooflijke liedjes had die je niet kon helpen maar meezingen, weet je dat deze film ook een aantal pakkende deuntjes zal hebben.

Geniet van een hele dag Frozen met de kinderen. Je kunt Elsa-geïnspireerde Rice Crispy Treats maken, Frozen-geïnspireerde papieren rolarmbandjes maken en dragen, ontspannen met een Frozen Sneeuwvlok Sensory Bottle en de Frozen 2 kleurplaten inkleuren die je onderaan deze post vindt.

Plus plan een familie filmavond en een familie spelavond met behulp van deze afdrukbare Disney hints spel prompts.

Mis ook deze andere gratis printbare Disney kleurplaten niet!