Dompel je onder in de betoverende wereld van Winnie de Poeh met onze gratis Winnie The Pooh kleurplaten! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je deze iconische beer en zijn vriendjes inkleurt en beleef avonturen in Honderd Bomenbos.

Ontdek de lieve karakters van Winnie de Poeh!

In onze collectie Winnie The Pooh kleurplaten vind je Winnie de Poeh, Knorretje, Iaa, Teigetje, Roo en al hun andere vriendjes. Kleur ze in met hun herkenbare kleuren en leer alles over hun unieke eigenschappen en grappige avonturen.

Beleef de magie van Honderd Bomenbos!

Kleuren met Winnie The Pooh kleurplaten is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Ontdek de wonderlijke wereld van Honderd Bomenbos, met zijn honingpotten, ballonnenbomen en knusse huizen. Kleur de avonturen van Winnie de Poeh en zijn vriendjes in en laat je meeslepen in hun fantasierijke verhalen.

Wist je dat?

Winnie de Poeh is al meer dan 90 jaar oud!
Hij is gemaakt door de Britse schrijver A.A. Milne.
De verhalen van Winnie de Poeh zijn vertaald in meer dan 80 talen.
Er zijn meer dan 70 miljoen boeken van Winnie de Poeh verkocht over de hele wereld.
Winnie de Poeh is een symbool van vriendschap, geluk en fantasie.
Wist je dat Winnie de Poeh niet de enige is die avonturen beleeft in een fantasiewereld? Ontdek de spannende avonturen van Bolt, de hond die denkt dat hij een superheld is, in onze Bolt kleurplaten! Kleur Bolt in terwijl hij samen met zijn baasje Penny de wereld verovert en spannende avonturen beleeft.

Maak je eigen Winnie de Poeh verhaal!

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen de Winnie The Pooh kleurplaten in te kleuren. Jullie kunnen een picknick in Honderd Bomenbos tekenen, een honingpottenjacht organiseren of een verjaardagfeestje voor Winnie de Poeh geven. Zo leer je samenwerken, je fantasie gebruiken en plezier maken met je vrienden.

Klaar om te kleuren en te knutselen?

Print je favoriete Winnie The Pooh kleurplaten uit en kleur erop los! Vergeet niet om je vriendjes en vriendinnetjes uit te dagen voor een kleurwedstrijd of een Winnie de Poeh quiz. Wie kan de mooiste Winnie de Poeh tekenen of het meeste weten over deze lieve beer?