Black Panther kleurplaten perfect voor fans om te downloaden

Wie houdt er niet van een beetje zwarte magie?! Black Panther is de koning van Wakanda, een technologisch geavanceerde Afrikaanse natie die de thuisbasis is van vele superhelden. Black Panther is ook de leider van de militie van de natie die bekend staat als de Dora Milaje, een geheel vrouwelijk leger dat hem beschermt.

Als wij nu in Wakanda zouden zijn, zouden we zeker een feestje bouwen! Black Panther kan in een zwarte panter veranderen en heeft een bovenmenselijke behendigheid, kracht, zintuigen en uithoudingsvermogen. Hij gebruikt zijn verhoogde snelheid om heimelijke aanvallen van bovenaf en vanaf de andere kant van de bergen uit te voeren. In de film heeft hij wapens zoals klauwen aan elke hand en intrekbare oren die hij kan gebruiken als pijltjes of raketten, of als een zintuig. Black Panther zou niet compleet zijn zonder hun trouwe superkracht! In dit artikel geven we je een aantal geweldige Black Panther kleurplaten

Black Panter Kleurplaten

Black Panther is een superheld die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1966. Black Panther is de koning van de fictieve Afrikaanse natie Wakanda, waar hij ook het hoofd is van de Wakandan veiligheidsmacht. In de strips wordt Wakanda afgeschilderd als een technologisch geavanceerde samenleving, met geavanceerde medische technologie. Black Panther is onsterfelijk, kan naar believen van het ene lichaam naar het andere overgeplaatst worden en kan met zijn klauwen een leger geesten oproepen. Hij kan ook een krachtige energie opwekken, bekend als de Pantervlam, waarmee hij kan vliegen en lichtbundels uit zijn ogen kan schieten. Hij heeft de gewoonte om spitstechnologie te gebruiken in toevallige situaties, zoals het gebruik van het videoscherm van het pak om te boksen.