Schaap Kleurplaat met witte vacht printbaar en downloadbaar

Kleuren is een educatief hulpmiddel dat kinderen helpt bij de ontwikkeling van creativiteit, motorische vaardigheden en vorm- en kleurherkenning. Het is een activiteit waar kinderen echt plezier aan beleven (en ouders kunnen ook meehelpen!).

Een van de populairste dieren, vooral bij kinderen vanwege de relatie met slapen, is het schaap.

Schapen zijn gedomesticeerde dieren met een dikke wollige vacht, die gefokt worden voor hun vlees, melk en wol. Het zijn herbivoren en ze eten vegetatie zoals gras.

Schapen Kleurplaten – Gratis Afdrukken en Inkleuren

Laten we beginnen onze schapen kleurplaten met deze eenvoudige illustratie van schapen met tonnen sterren op de achtergrond. Dit is de perfecte pagina om mee te beginnen voor beginners met zijn eenvoudige lay-out.

Dit schaap is meestal gedrongener dan zijn naaste verwant, de geit. Ze hebben korte staarten met hun bovenvacht als haar en een ondervacht van fijne wol. De wol van een schaap blijft eeuwig groeien, tenzij iemand hem knipt. Dat klopt

Wat kleur betreft, varieert de kleur van een schaap – sommige zijn zuiver wit, andere zijn donker chocoladebruin, terwijl weer andere gevlekt of kaal zijn.