Kleurplaat Eenhoorn en printen voor kinderen

De magische wezens van de eenhoorn zijn ze niet? Dit buitengewone wezen werd voor het eerst geïntroduceerd in Europese sprookjes. Een eenhoorn lijkt veel op een paard; de enige uitzondering is een enkele hoorn die uit zijn voorhoofd steekt. Sommige interpretaties hebben gezichtshaar en hoeven van een geit. De hoorns van deze magische wezens hebben de kracht om gif te neutraliseren. Het kan zelfs vergiftigd water in drinkvloeistof veranderen. Bij KP123 kun je de nieuwste kleurtekeningen van kleurplaat Eenhoorn downloaden en printen

Kinderen zijn dol op sprookjes en de geweldige personages die ermee verbonden zijn, zoals eenhoorns, vliegende paarden, feniksen en zeemeerminnen. Eenhoorns komen veel voor in tekenfilms, literatuur en kinderfilms. Eenhoorns verschijnen vaak als helpers van meisjes en prinsessen. Ze worden ook afgebeeld als beschermers van de aarde of het koninkrijk als geheel. Net als de meeste wezens uit de mythologie is er niets mis met eenhoorns. Ze symboliseren puurheid, schoonheid en magische kracht.

Leuke Eenhoorn Kleurplaten Voor Kinderen:

Dit artikel bevat enkele van de uitstekende kleurplaten voor eenhoorns. Met deze leuke en educatieve gratis afdrukbare eenhoorn kleurplaten kunnen kinderen reizen naar een fantastisch land vol wonderen, terwijl ze leren over dit magische wezen. Uw kind hoeft niet het generieke kleurpatroon van een wit lijfje en een zilveren hoorn te volgen. Deze eenhoorn kleurplaten kunnen worden ingekleurd in roze, blauw, zwart en zelfs veelkleurig.

1. U voor eenhoorn:

De kleuterschool gaat over het leren van de verschillende alfabetten en de geluiden die ze maken. Maak je kind klaar voor school met deze letter U-kleurplaat met een schattige afbeelding van een eenhoorn.

 • Kleur dit magische wezen samen met je kind terwijl hij leert hoofdletters en kleine letters te schrijven.
 • Je kind kan glitter of een ander artistiek medium gebruiken om dimensie aan de afbeelding toe te voegen.

2. Amerikaanse Eenhoorn:

Op deze kleurplaat staat een prachtige Amerikaanse eenhoorn. Het lijkt op een wit paard, met uitzondering van een rechte hoorn bij de slapen.

 • De Amerikaanse eenhoorn zou water en lucht zuiveren. Amerikaanse eenhoorn-vrouwtjes kunnen twee keer zo snel rennen als hun mannelijke tegenhangers.
 • Deze eenhoorn eet graag klaver en bramen. Het reist meestal in groepen of in packs.

3. Karkadann:

De Karkadann is een uitgestorven soort van de eenhoorn. Het bloeide ooit in de met gras begroeide vlaktes en woestijnen van India, Afrika en Perzië. Het was een grote eenhoorn met een lichaam zo groot als een neushoorn en een staart als die van een leeuw.

 • De eenhoorn van Karkadann geniet veel respect voor zijn wreedheid en kracht. Het leek veel op de Oryx.
 • Er wordt aangenomen dat de eenhoorn van Karkadann urenlang onder een duivennest zou blijven en zijn roofdieren zou verjagen zodat hij van zijn schoonheid kon genieten.

4. Kaart:

Hier is een Cartazon eenhoorn kleurplaat voor uw kinderen. Vertel uw kind om een ​​achtergrond zoals een kasteel of bos te tekenen om de afbeelding te begeleiden.

 • Cartazon-eenhoorns zijn grote bergeenhoorns. Van deze zwartgekleurde eenhoorn wordt gezegd dat hij getaande manen, een geitenstaart en een scherpe, puntige hoorn heeft.
 • Deze eenhoorn is vrij zachtaardig en zachtaardig. Er zijn geen magische krachten toegeschreven aan deze eenhoorn.

5. Kirin:

Op deze kleurplaat staat Kirin, een Aziatische eenhoorn. Het lijkt op een hert met het lichaam van een muskushert en de staart van een os. Het valt op door zijn veelkleurige buik.

 • Kirin-eenhoorns hebben vlekken op hun rug. Vertel uw kind dan hetzelfde toe te voegen als hij het blad kleurt.
 • Kirin-eenhoorns worden meestal gevonden in afgelegen gebieden van China en Japan. Ze zijn nogal schuw en vechten niet.

6. Lancelot:

Lancelot is een eenhoorn gevonden in Californië. Het is een geit als een eenhoorn met een hoorn op zijn kop. Dit beroemde wezen wordt ook geassocieerd met schoonheid en mysterie.

 • Deze eenhoornsoort is gekweekt uit een angora-geitensoort. Hij verscheen voor het eerst voor het publiek in 1980 en trad op in het circus.
 • De eenhoorn van Lancelot wordt beschouwd als een van de meest ongewone eenhoorns vanwege zijn vreemde uiterlijk.

7. Eenhoorn boven de wolken:

Hier is een mooie kleurplaat van een eenhoorn boven de wolken.

 • Deze kleurplaat is ideaal voor kleine meisjes die graag sprookjes lezen.
 • Je kunt het werk als kunst aan de muur ophangen om je kind aan te moedigen.

8. Europese Eenhoorn:

Dit is een Europese eenhoorn kleurplaat. Het heeft een licht gedraaide en scherpe hoorn. De Europese eenhoorn heeft grote oren, grote bruine ogen en paardachtige manen.

 • Het heeft een dikke vacht die in de winter dikker wordt. De kleur van de vacht varieert van fawn tot romig. Zijn oproep klinkt als een droevige klaagzang.
 • Europese eenhoorns bestonden in afgelegen delen van de wereld. Men geloofde dat water, wanneer het op de hoorn van de eenhoorn werd aangeraakt, veilig werd voor consumptie.

9. Shadhavar:

Shadhavar is een delicate gazelle-achtige eenhoorn met een holle hoorn. De wind creëert prachtige fluitachtige muziek terwijl deze door deze holle hoorn stroomt.

 • Zijn muziek zou mensen en dieren aantrekken.
 • Het is een vleesetende eenhoorn en wordt vaak als slecht beschouwd.

10. Perzische Eenhoorn:

Perzische eenhoorns, ook wel bekend als Khara, zagen eruit als ezels met slechts één hoorn op hun voorhoofd. Het had drie poten en zes ogen.

 • Perzische eenhoorns waren buitengewoon krachtig en waren erg belangrijk voor de zoroastrische religie.
 • Ondanks hun populaire imago als een welwillend, puur wezen, waren Perzische eenhoorns sinister en misschien wel de dodelijkste soort eenhoorn.

Zie meer kleurplaten op : kleurplaat123