Giraffe kleurplaat afdrukbaar voor kinderen bij KP123

Giraffe Kleurplaat zijn de koninginnen van de savanne. Ze bewegen zich gracieus, domineren andere wilde dieren en zijn vriendelijk voor iedereen. Hun grootste angst: een stijve nek! En alle roofdieren natuurlijk.

Hun minpunt: ze zijn niet erg schoon, want niemand heeft ooit een giraffe zonder vlek gezien! Eén ding is zeker, deze giraffe kleurplaten zijn echt schattig, dus pak je oranje, gele en bruine stiften en potloden. Onder deze selectie van giraffe kleurplaten vind je allerlei soorten.

Je kunt een giraffe en giraffekleurplaat maken… de giraffe is de naam die gegeven wordt aan de baby giraffe. Ook de grappige giraffekleuring komt aan bod met een giraffe op rolschaatsen of een zittende giraffe die aan het doe-het-zelven is. De eenvoudige en gemakkelijk in te kleuren giraffen kleurplaat is er ook om de kleintjes tevreden te stellen. En als je gewoon een giraffekop wilt inkleuren, een giraffefamilie wilt inkleuren of wilt ontspannen met een giraffenmandala, dan kan dat ook. Laten we eerlijk zijn, giraffenkleuren zijn zeer gevarieerd. Op Hugo de slak, dagen we de giraffen uit… de vooringenomen ideeën!