25+ Gratis en online Vampirina kleurplaten voor kinderen bij kleurplaat123

Vampirina is het soort boek waarvan je de bladzijden blijft omslaan om te zien of de plaatjes een betekenis zullen hebben voor je kleintje.

Het zit vol met kleur en donkere illustraties, waardoor het perfect is voor kinderen die graag de wereld van gemene wezens verkennen. Van draken tot vampieren, dit is misschien wel een boek voor kinderen van alle leeftijden!

Feiten over Vampirina

Vampirina is een roman over een jonge jongen die na een mysterieuze ziekte verandert in een weerwolf. De jongen heet Vampirina, en hij is de hoofdpersoon in dit boek.

Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Londen en lijkt zich af te spelen rond de leeftijd van 10 jaar. Het vertelt het verhaal van een jonge jongen wiens transformatie in een weerwolf plaatsvindt nadat hij striptease is uitgenodigd voor een feest en vervolgens door de gasten is getransformeerd in het monster waarin hij is veranderd.

De roman gaat over een jongen die na een mysterieuze ziekte wordt getransformeerd in een weerwolf, en die uiteindelijk de beste vriend wordt van veel van de personages in het boek.

Zie meer kleurplaten op: https://kleurplaat123.nl/